Visszaküldési politikánk

30 napos termékvisszaküldési politikánk van, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszaküldést kérjen.

A visszaküldéshez a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan megkapta, nem viselt vagy nem használt, címkével ellátott és eredeti csomagolásban. Szükséged lesz a vásárlást igazoló számlára vagy bizonylatra is.

A visszaküldés elindításához lépjen kapcsolatba velünk a info@techmagyar.com címen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszaküldéseket a következő címre kell küldeni: Hungary, 5600, Békéscsaba, Pozsonyi utca 49.

Ha a visszaküldést elfogadjuk, küldünk Önnek egy visszaküldési címkét, valamint utasításokat arra vonatkozóan, hogy hogyan és hová küldje el a csomagot. A visszaküldött tételeket a visszaküldési kérelem nélkül nem fogadjuk el.

Bármilyen visszaküldéssel kapcsolatos kérdéssel bármikor kapcsolatba léphet velünk a info@techmagyar.com címen.


Sérülések és problémák:
Kérjük, hogy átvételkor vizsgálja meg a megrendelését, és azonnal lépjen kapcsolatba velünk, ha a termék hibás, sérült vagy rossz terméket kapott, hogy ki tudjuk értékelni a problémát és helyre tudjuk hozni.


Kivételek / nem visszaváltható tételek:
Bizonyos típusú tételek nem küldhetők vissza, mint például romlandó áruk (például élelmiszerek, virágok vagy növények), egyedi termékek (például különleges megrendelések vagy személyre szabott termékek) és testápolási termékek (például szépségápolási termékek). Nem fogadjuk el a veszélyes anyagok, gyúlékony folyadékok vagy gázok visszaküldését sem. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha kérdése vagy aggálya van az adott termékkel kapcsolatban.

Sajnos nem tudjuk elfogadni az akciós termékek vagy ajándékkártyák visszaküldését.


Cserék:
A leggyorsabb módja annak, hogy biztosan azt kapja, amit szeretne, ha visszaküldi a már meglévő terméket, és miután a visszaküldést elfogadtuk, külön vásárolja meg az új terméket.


Európai Unió 14 napos türelmi idő:
A fentiektől függetlenül, ha az árut az Európai Unióba szállítják, 14 napon belül bármilyen okból és indoklás nélkül jogod van lemondani vagy visszaküldeni a megrendelésedet. A fentiekhez hasonlóan a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan átvette, nem viselt vagy nem használt, címkével ellátott, eredeti csomagolásban. Szükséged lesz a vásárlást igazoló számlára vagy bizonylatra is.


Visszatérítés: 
Értesítjük Önt, amint megkaptuk és megvizsgáltuk a visszaküldött terméket, és tájékoztatjuk, hogy a visszatérítést jóváhagytuk-e vagy sem. Ha jóváhagyjuk, akkor 10 munkanapon belül automatikusan visszatérítjük a pénzét az eredeti fizetési móddal. Kérjük, ne feledje, hogy a bankja vagy a hitelkártya-társasága számára is eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítést feldolgozza és könyveli.
Ha több mint 15 munkanap telt el azóta, hogy jóváhagytuk a visszatérítést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a techmagyar1@gmail.com címen.