Garancia és reklamáció

GARANCIAMennyi a garancia a termékre?

A garancia az elektronikai termékekre 12 hónap, a tartozékokra pedig szintén 12 hónap.

 

MIK A TEENDŐIM?

 

Rossz terméket kaptam:

Ha rossz terméket kapott, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a következő címen: info@techmagyar.com kép vagy videó vagy a kapott termékkel. Elkötelezettek vagyunk a problémák minél gyorsabb megoldása és az esetleges kellemetlenségek megszüntetése iránt. Kérésének beérkezését követően az Ügyfélszolgálat tájékoztatni fogja Önt a további lépésekről.

 

Sérült terméket kaptam:

A TechMagyar nagyon komolyan veszi a termékek minőségét, és igyekszünk biztosítani, hogy megrendelését kifogástalan állapotban szállítsuk le. Ha azonban a rendelése hibás vagy hiányos, kérjük, haladéktalanul lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal az info@techmagyar.com e-mail címen. Szükséges fényképet és részletes leírást csatolni az észlelt hiányosságokról. Kérésének beérkezését követően az Ügyfélszolgálat tájékoztatni fogja Önt a további lépésekről.

 

Vissza szeretném küldeni a terméket:

Termékvisszavételi szabályzatunknak megfelelően, ha nem elégedett a kapott termékkel, 14 napon belül visszaküldheti azt.

 

Visszaküldési határidő:

 A termék visszaküldésének és visszatérítésének határideje a termék kézhezvételétől számított 14 nap. A terméknek használatlanul, sértetlenül, eredeti csomagolásban és a termékhez mellékelt minden tartozékkal együtt kell lennie. Nagyon fontos, hogy a termék visszaküldése előtt kérje a visszatérítést. A TechMagyar nem vállal felelősséget az előzetes visszatérítési kérelem nélkül visszaküldött termékekért. Ha problémája van vagy segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a info@techmagyar.com címen.

 

Termékcsere: 

A TechMagyar nem kínál lehetőséget a termék cseréjére.
A termék cseréje csak sérülés vagy gyártási hiba miatti termékreklamáció esetén lehetséges. Ebben az esetben egy azonos termékmodellt szállítanak. Ha az Eladó nem tud azonos termékmodellt szállítani, akkor lehetőség van másik modell választására vagy visszatérítésre.
Ha a terméket szeretné kicserélni, akkor a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül választhatja a termék visszaküldésének lehetőségét, majd új terméket rendelhet. Ebben az esetben a Vevő viseli a termék visszaküldésének költségeit.

 

Sérült / hibás termék

Abban az esetben, ha a Vevő rossz, sérült vagy hibás terméket kapott, a visszaküldés költségeit a TechMagyar viseli.

A visszatérítés a Vevő által teljesített fizetéssel megegyező módon történik. A visszatérítési határidő 30 nap, miután az Eladó megkapta a visszaküldött terméket és jóváhagyta a visszatérítést.